ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έπεσε από ύψος στις θαλασσινές σπηλιές προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφίες - Στο νοσοκομείο η 56χρονη  

Έπεσε από ύψος στις θαλασσινές σπηλιές προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφίες - Στο νοσοκομείο η 56χρονη   

Επισκέπτρια, στην προσπάθεια της να βγάλει φωτογραφίες στις θαλασσινές σπηλιές στην Πέγεια, έπεσε από ύψος επτά μέτρων στην θάλασσα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την 1η Ιανουαρίου του 2023 και ώρα 15:00 λήφθηκε πληροφορία ότι γυναίκα είχε πέσει στην θάλασσα στην περιοχή των θαλασσινών σπηλιών στην περιοχή Πέγειας.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν εκεί και διαπιστώθηκε ότι μια γυναίκα από την Γερμανία ηλικίας 56 ετών μαζί με τον σύζυγο της στην προσπάθεια της να βγάλει φωτογραφίες και βαδίζοντας προς τα πίσω για να έχει καλύτερη λήψη έπεσε από ύψος επτά μέτρων στην θάλασσα και τραυματίστηκε.

Στην επιχείρηση συνέδραμαν πυροσβεστική υπηρεσία, λιμενική αστυνομία και μετά τον εντοπισμό της η 56χρονη διακομίσθηκε με άκατο της λιμενικής παρά το ξενοδοχείο Coral Beach.

Aπό εκεί παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό αυτή έφερε κάταγμα στο δεξί πόδι και χέρι.

Η κατάσταση της χαρακτηρίζεται σταθερή και εκτός κινδύνου και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο του Νοσοκομείου Πάφου για παρακολούθηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top